Wednesday, May 6, 2015

BLOG SAWAN

 



Dah lama kan tak godek godek blog ni . sampai dah berhabuk sawan semuaa daaaa . 
hahahaha. sebab dulu lappy tak de . busy dengan study lagi ,.sampai blog pon tak update , bukan kata nak update , tapi nak on pun susah , 


okay . dengan adanya masa terluang kat umah ni. dengan takthu nak buat apa  . nak la jugak update blog . sebb da rindu gila nak godek godek blog ni . heee.
Al maklum la. da hbis bljar kat matrik . hahah ,

okay la sampai sini dulu tau .
ma'asalamah .

                                   

No comments:

Post a Comment

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...