Monday, October 19, 2015

JAM ARAB

Assalamualaikum awak awak pembaca . haha




tajuk pun nampak kan ? jam arab.

wahh first tengok jam ni , waaahhhhhhh lawaa nyaaa . NAK sangat jam tu . 
jam tu macam unik . selama aku hidup 19 tahun , tuu laa pertama kali tengok jam tulisan tu arabic . waaahhh unik giler kot . haaa . apalagi aku pun search kat internet macam apa daa . bukan main aku cari tuuu kat ig hastag tu hastag ni . hahaha . nak yee cari sape jual jam camtu . tetiba cari aaalaaaaaa ramai yang penjual tu dari indonesia , putus harapan jap nak bli jam camtu . kalau ada  jual pun orang malaysia jual tapi dah berapa tahun yang lepas , hummm , i comment kat page tu . then dia cakap dah sold out  la , pre order la . dah takde laa . 



huuummm dan sekarang sedang mencari . sesapa yang tahu kat mna ada jual jam ni . mintak tolong sangat bagitahu saya tau :)

4 comments:

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...