Monday, January 11, 2016

BUKAN LAGI BUDAK BELASAN TAHUN




hari ni kalau dah ikutkan dah nak masuk di pertengahan bulan januari 2016 . 
apa khabar semua , sebelum terlambat tikah nak ucap selamat tahun baru . semoga tahun ini akan bertambah happy and lebih baik dari tahun lepas punya :)
In Shaa Allah semua , just smile kawan .

Alaaaaaa , macam tak percaya tahun ni dah berangka 2 kat depan , no more sweet teen . sobsob . haaaa kau dah tua tikah  . hahah . eh eh kalau ikutkan bulan tak lagy . ecece, taknak ngaku yang aku dah tua kot , hahah . Ingat tikah , hang tu dah besaq dah . aik asal keluar bahasa utara ni ?! haha , okay bila dah berumur ni  perangai tu kena jaga . jangan nak jadi budak budak lagy . umur dah lanjut tapi perangai macam budak tingkatan 2 , huhu 

bila dah tua ni mula la fikir masa depan kan ?! . haish , emmm eemm hahahah . tipu la kalau tak fikir masa depan , makin lama makin besar , nanti  besar kau kija apa?. buat apa?, siapa imam kau? hahahaah , amboi gatai lak aku ni kan , hahah , eh eh , biaq pi la , haha 
okay okay dah dah hahaha . tapi sebenarnya macam nak ikut generasi mak kahwin awal . 19 dah kahwin . tapi takde rezeki . hahaha
esh . mengarut dah . oooppppppsss . hahaha .
 takpe laa yang tu nanti nantilah . biar cukup ilmu didada ni haa baru boleh tau :) . kakaka 
selagy rase ilmu ni tak cukup baik tak payah la. hoho.

okay la nak sambung buat assignment la . cuti midsem ni rase macam tak cuti pun , duk umah pun kena buat kerja, ish apa ni mengurut pulak , biasalah nama lagy student . hehe,
doakan saya untuk exam ni tau ye semua . 

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :)











GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...