Sunday, October 25, 2015

PANTAI TELUK KETAPANG




bagi tikah pantai ni adalah tempat yang paling best . taktahu kenapa , setiap kali keluar dari rumah mesti nak pergi pantai . keinginan tuu mmg selalu nak pergi tapi tak kesampaian jugak hummm

bila dup kat pantai wahhh syukur sangat pantai ni adalah salah satu keindahan alam yang dianugerahkan oleh ALLAH untuk hambaNya , 

hari tu masa weekend ada macam sukan pantai yang dianjurkan oleh felcra iaitu pejabat ayah . sehari suntuk duk kat sana. punya la best masa first2 ayah bagitahu ada sukan pantai . dalam hati masa tuu nakk pergi sangat . nak tangkap gambar banyak banyak . HAHA , maklumlah dah lama tak pergi pantai . hehe


Haaa . pada hari sukan tu awal awal pagi lagi kemas kemas and siap siap nak pergi sana . sebab ayah dah pergi sana dulu dengan adik . sebab programye berlangsung dua hari .tapi tikah pergi satu harije . hehe .okay dah siap kemas semua kami berangkat . sebelum berangkat tuu dalam otak ni asyik duk ingat kena cas phone sampai full takut tak cukp bateri nak ambik gamba , haha , tuu je laa yang penting haha , 



okayy bila dah sampai sana WAH . alhamdulillah dah sampai pantai .. YEAAHHHHH , best ye .
keluar je dari kereta , buka beg ambik phone then apalagi take many photo , hehe 













okay ni je gambar yang dapat share hehe . suka sangar panatai huhu . time kecik kecik dulu ayah selalu bawak tikah pergi pantai . mandi pantai . tapi bila dah besar tak bolh mandi pantai daa . haha. tak rsa macam nikmat masa kecik dulu haha , emm okay la dulu samapi situ sahaja ye , ok la babai , 
assalamualaikum pembaca . kalau nak cerita semua lenguh nnati nak baca and taip ni hehe . ada masa kita pergi pantai lagy okay ayah . 





4 comments:

  1. Replies
    1. haha . alhamdulillah . awak pun cantik bilah haha

      Delete
  2. cantiknya! teluk ketapang ni kat mana? rasa mcm nak pegi je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cantik . teluk ketapang ni dekat terengganu . datang la terengganu :) . hehe

      Delete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...