Thursday, March 31, 2016

THE END FOR SEM ONE

     


ASSALAMUALAIKUM BLOGGER SEMUA . 



alhamdulillah dah habis semester satu di kuis . tak ku jangka tak ku duga . dah habis sem satu . rase baru semalam jejak kaki alam degree . nampak sangat tipu.semalam konon.haha  . bak kata orang freedom laa. tapi bagi aku freedom untuk sementara , nanti nak tunggu result lagy , bedebo bagai nak hancur jantung . haha . 


haish ni pun still kat kolej . lusa baru balik terengganu . tak sabar nak pijak dan hirup udara terengganu . waaahhh . I COMING HOME . MU TUNNGU AKU DATANG TRGNU . yeah . 
time exam macam macam dugaan . tambah tambabh bila tengok member habis awal exam . tengok diorang kemas barang . punya la syok tengok dorang . hilang mood stdy . mood study dah ntah kat mana . mood nak balik umah tu yang trlebih . jeles betul tengok dorang yang habis paper awal . 

tapi aku acah acah kuat ja . kata nak DEKAN . in shaa Allah kita pulun haha . tapi paling tak tahan kat bawah parcel ni dah bunyi orang heret luggage . hummm . ; (  bila dengar ja terus keluar tengok . hatii fikir umah lagy . ya ALLAH . kuat sungguh dugaan tuh . 

tapi alhamdulillah pada tanggal 31 MARCH 2016 TAMAT SUDAH PENGAJIAN UNTUK SEM SATU . mood cutiiiii . okay  haha . merepek tengah petang petang macam ni . haha 

okay la awak awk . saya nak pack baju duluan .
esok nak baaaaaalikkkkkkkkkk
assalamualaikum semua 


Monday, March 7, 2016

MIMPI


ASSALAMUALAIKUM 



selamat petang semua . dengan suasana petang yang penuh sunyi ni - humm takde orang kat bilik . minggu stdy week semua balik . :( .  

pepetang macam gini mmang best layan perasaan haha . tetiba teringat dengan satu mimpi ni . haish 
pernah takkalau mimpi ianya akan berlaku ? kita pun taktahu kan kekadang mimpi ni adalah petunjuk ataupun mainan tidur je > hari tu adalah laaa satu yang tak pernah aku agak . takboleh cerita malu . dulu tikah pernah baca ada time time mimpi tu adalah prtunjuk . 


masa tu tikah tidur macam biasa malam . tetiba mimpi , lepastu terus tersedar dari mimpi tu lebih kurang pukul 440 am .  dulu ada jugak mimpi yang sama . lepas bangun tuuu mmg nervous giler . taktahu laa haha . 

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...