Sunday, November 29, 2015

ASSIGNMENT






Minggu ni dah start assignment . okay . tapi alhamdulillah setakat ni semua assignment berkumpulan . haha . bolih la belajar dulu macam nak buat tuu . tak lah macam blur blur . haha .

Tapi assignment yang mencabar sikit tuu ituu e-comments . humm . Assignment dia kita kena create satu blog dan buat blog tuu jadi sebagi tmpat kita Berniaga . macam berniaga online . tapi sampai sekarang tak tahu nak jual apa . siapa ada idea tak ? Bantuuu tikah . tapi kalau buka bisness kena ada modal . tapi modal nya pun tak ada . lecturer tu cakap baik jadi dropship . sebb kalau jadi dropship takde la nak keluarkan modalkan . yng penting modal tk keluarkan dan tak pyh nak pergy pos . haha . tapi tak tahu nak mula dari mana  , nak jual apa . !?

4 comments:

  1. salam tikah, mayb awak boleh jadi dropship tudung or baju muslimah, sekrang kan banyak owner yang cari dropship :)

    cadang je

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusalam . tuu laaa akak . fikir pun macam tu jugak senang kan . tapi ramai je yang dah jual macam tu . hehe . thankss akak .

    ReplyDelete
  3. pergi ushaa igshop. tanya owner dia, perlukan agen dropship tak? haa, cemtu. moga membantu :D

    ReplyDelete
  4. hi cntknye blog.. done folo, folo me back ;)

    ReplyDelete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...