Monday, March 7, 2016

MIMPI


ASSALAMUALAIKUM 



selamat petang semua . dengan suasana petang yang penuh sunyi ni - humm takde orang kat bilik . minggu stdy week semua balik . :( .  

pepetang macam gini mmang best layan perasaan haha . tetiba teringat dengan satu mimpi ni . haish 
pernah takkalau mimpi ianya akan berlaku ? kita pun taktahu kan kekadang mimpi ni adalah petunjuk ataupun mainan tidur je > hari tu adalah laaa satu yang tak pernah aku agak . takboleh cerita malu . dulu tikah pernah baca ada time time mimpi tu adalah prtunjuk . 


masa tu tikah tidur macam biasa malam . tetiba mimpi , lepastu terus tersedar dari mimpi tu lebih kurang pukul 440 am .  dulu ada jugak mimpi yang sama . lepas bangun tuuu mmg nervous giler . taktahu laa haha . 

1 comment:

  1. salam tikah , mimpi ni banyak cabang apapun , moga Allah tunjukkan jalan

    ReplyDelete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...