Saturday, May 17, 2014

JOHOR








huh . lmenye tak update and on blog . rindu sangat belog_tikah  ni . hii . walaupun belog_tikah tak sehebat and secantik blog korang , tp ok la . hii .


seminggu dua ni busy sangat la , cos nak buat persiapn nak masuk belajar la katakan . pening kepala pikir psal nak masuk belajar ni . byk  bnde nak kena buat and pikir sendri . almaklumlah . da besar . mak ayah da serahkn kpada kite la . aduss , budak bru nak belajr berdikari la pulak . 
btw . tikah dapat belajar kat johor la . jauh sangat . dari terengganu to johor , huhu . penat kot . nak sampai kat sana berapa jam la .? . tikah tak pernah pom sampai kat johor :( .hii. tapi kali ni tikah dapat sambung belajar kat sana . terasa happy . tp jauh dgn family . nanti rindu umah la tikah . hii . tapi walaupom tikah jauh dgn mak ayah , tp tikah ad kwn2 yang selalu menyokong tikah dari belakang , insyaALLAH  ;)


nak msuk belajar ni . byk pulak brg nak kena bli , aiya. kesian kat ayah . byak duit perlu keluar  nak beli brang2 tikah ni . sedih tgk ayah . nak guna duit sendri tak de . terpakse la gune duit ayah full .tapi takpe . INSYAALLAH tikah kne la belajar bersunguh2 untuk balas balik jasa mak ayah . 


pape pom . nanti masuk belajar , tikah nak belajar bersungguh2 untuk balas jasa mak ayh . insyaALLAH . doakan tikah ye : ) .

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...