Thursday, November 26, 2015

OFFICIAL KUIS




Assalamualaikum

Kuis . satu nama yang akan menjadi satu nama yang dekat dihati , In shaa Allah .
Emm emm kalau dah nama budak baru benda biasa minggu pertama tuu mesti ada orentasi . tapi kat sini orang panggil minggu taaruf . sebenarnya sampai je kat sini humm tikah tgok kuis ni cantik laa . haa dah mula tertarik kat situ . binaan nyaa yang cantik . wahhh best . student student kat sini pun alhamdulillah semua macam bagus je . cantik dari segi pemakaian . ala kaau mak tgok tuu mesti nak buat calon menantu laa . hehe .


First day tu nangis macam apa dah sebb masih rindukan keluarga . tapi alhamdulillah family masih lagy kat putrajaya . tinggal situ dalm seminggu .


Dah start program taaruf tuu setiap orang kena pilih akak fasi . alhamdulillah tikah pergy dekat akk yng berpurdah . time tuu tak kenal sape pun kecuali roomate tikah yg sabah tu . bila dah suai kenal alhamdulillah banyak benda yang belajar dan diorang semua sporting je . emm nak cerita pasal akak tuu . akak tuu bagi tikah bagus sgt . cara dia bercakap sangat tersentuh dihati .
Dalam minggu taaruf tu diorang buat sesi taklimat dengan ceramah dan kenal kenal kuis . ok laa jugak . hehe

Emmm emmm . dah hbs mggu taaruf terus masuk kelas . nak pergy klas taktahu kat mana . haha . terpaksa laa kena tunggu and ikut orang lain . dah cukup satu kelas baru bolih gerak cari kelas . dan sampai laa hari ni haha .

Tak apa nanti lama lama kalau dah biasa tak payah la nak kumpul ramai ramai pergy kelas . sebb dah tahu kelas kat mna . haha .

Sebenarnya baru seminggu kat sini ,tapi in shaa Allah dah mula sayang dengan alam kuis . in shaa Allah .

3 comments:

  1. Salam, selamat menempuhi alam baru :) rindu tu biasa la dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalm . haha , thanks akak ;) . kan in shaa Allah kena jadi matang sikit hehe

      Delete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...