Saturday, June 11, 2016

SEMESTER 2 PLUS RAMADHAN KAREEM

ASSALAMUALAIKUM


hai semua . apa kabaq ? . 6 JUNE 2016 bermulah sem 2, baru sem 2  lmbatnya nak habis , hehe
 macam tak ada idea pulak nak menulis , sebab dah lama tikah dah tak on blog , time cuti sem 2 bulan acah acah nak buka , tapi laptop pulak tertinggal kat umah kakak , so takde maknanya nak menulis , 2 bulan i tak buka you blog , how i miss you nak menulis lagy , sebab bila dah bosan sangat memamng suka buka blog nak menulis , it the best part of spend time kalau tak de buat apa . haha


ehh cita pasal ni pulak , humm okay bermula sem baru ni , memeng tak bersedia langsung nak start belajar lagi , dah buka buka tu time puasa , humm memang tak dapt la nak puasa kat umah , berkorban la sikit kalau jadi student ni kan . alahai .

okay .takpe , sekejap ja . bab kata orang ganu / kelantan . ookk senafas je , haha

No comments:

Post a Comment

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...