Thursday, March 31, 2016

THE END FOR SEM ONE

     


ASSALAMUALAIKUM BLOGGER SEMUA . 



alhamdulillah dah habis semester satu di kuis . tak ku jangka tak ku duga . dah habis sem satu . rase baru semalam jejak kaki alam degree . nampak sangat tipu.semalam konon.haha  . bak kata orang freedom laa. tapi bagi aku freedom untuk sementara , nanti nak tunggu result lagy , bedebo bagai nak hancur jantung . haha . 


haish ni pun still kat kolej . lusa baru balik terengganu . tak sabar nak pijak dan hirup udara terengganu . waaahhh . I COMING HOME . MU TUNNGU AKU DATANG TRGNU . yeah . 
time exam macam macam dugaan . tambah tambabh bila tengok member habis awal exam . tengok diorang kemas barang . punya la syok tengok dorang . hilang mood stdy . mood study dah ntah kat mana . mood nak balik umah tu yang trlebih . jeles betul tengok dorang yang habis paper awal . 

tapi aku acah acah kuat ja . kata nak DEKAN . in shaa Allah kita pulun haha . tapi paling tak tahan kat bawah parcel ni dah bunyi orang heret luggage . hummm . ; (  bila dengar ja terus keluar tengok . hatii fikir umah lagy . ya ALLAH . kuat sungguh dugaan tuh . 

tapi alhamdulillah pada tanggal 31 MARCH 2016 TAMAT SUDAH PENGAJIAN UNTUK SEM SATU . mood cutiiiii . okay  haha . merepek tengah petang petang macam ni . haha 

okay la awak awk . saya nak pack baju duluan .
esok nak baaaaaalikkkkkkkkkk
assalamualaikum semua 


2 comments:

  1. Pernah kena tinggal dengan roomate. Diorang semua habis paper awal dan saya habis paling last dan paling lambat. Sedih jeeee tgok diorg kemas bag. Huhu

    ReplyDelete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...