Saturday, February 20, 2016

FLOWER SHOW

          ASSALAMUALAIKUM 


bila dah weekend macam ni selalunya meReput kat bilik . alahai bosan gak . hadap buku otak tepu gak lama lama . acece . tapi minggu ni rase nak keluar jejaln je . sebenarnya dah lama nak gy broga tu . view dia cantk kot . tengok kat gambar je mampu . ajak angah pi broga tak boleh , sebab abang arman kerja . dia cakap . kalau nak naik sana kena ada laki . okay laa . takde rezeki lagi nak gy . lain kali dia cakap . okay angah , nanti kak tuntut . huhu 


pagi tu ada classmate sent gambar , ada tempat flower show katanya . haa . dalam hati ni naakkkk gii . sebab bosan yang teramat kat bilik . dah la budak bilik ramai yang balik . okay . time petang tuu kawan ajak pergi sini . ingat main main je . rupa rupa betul . sebenarnya dalam dua nak pergi ke tak . sebab dah malam . takut pergi sana tak berbaloi sebab dah petang dah nak malam . okay . lepas tu sewa kereta dalam 530 petang gerak gi semenyih . ingatkan jauh semenyih nga kolej , rupanya dekat ja . kami sampai laa sana dalam pkul 6 lbih .

sesampai sana , waaahh ramai giler orang kat sana . parking kereta bukan main jauh lagi sebab takut kat depan takde parking . Alhamdulillah sampai jugak , takde la bosan sangat . 
tapi ramai giler orang , sampai sana banyak sangt tempat yang cantik cantik tapi tak boleh nak bergambar sangat sebb ramai orang .  humm










antara gambar yang dapt dikongsi . okaylahh tak banyak sangat yang tangkap . nnti ada masa kita pi lagi . cantiikkkkkkk . 

lepas tu lepas jejalan kat sini dah ambik gamba semua , diorang cadanag nak gy tengok view seluruh kl . view malam . okay layankan jaa sebab diorang nak gi berjimba sangat kan .. okay jomm kita waze . haha . 

 

view kl time  malam kat bukit ampang . 

dup kat sini jap , minum , makan , tangkap gambar jap . then, balik . 
target kat kuis nak sampai sebelum pkul 12 . peccuut kereta lajuu giler driver bawak kereta . dah laa hujan takut gak . tapi alhamdulillah sampai dengan selamat . and sampai jugak sebelum pukul 12 , 
fuuuhhhh . 
berjimbaaa dengan budak kelas . 
 thankss korang . 



7 comments:

  1. Bestnyaaa pergi berjimba dgn kawan kelas.

    ReplyDelete
  2. haa best sangat . pergi la sini . tapi ramai orang hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Haa pergi la sini. banyak tempat cantik.

      Delete
  4. okay dengki hmm ramainyaa dah pergi sobs

    ReplyDelete
  5. omo omo teringinnya nak mai sini >_<

    ReplyDelete
  6. patut nampak org byk post gbr dkt miniature eiffel tu :D

    ReplyDelete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...