Sunday, November 15, 2015

OTW



hari ni , esok , lusa . 

dah tak lama dah nak pelajar kuis , in shaa allah 18/11/2015 official pelajar kuis . 
ok , sekarang ni musim banjir , hujan kat rumah ni dah start turun , tiba tiba takut nak pergi jalan jalan , biasa nya kalau dah penghujung tahun ni dekat berita memang famous dengan isu banjir , 

esok in shaa allah tikah akan bertolak ke kuala lumpur , sebab lusa nya  hari pendaftaran , harap harap perjalanan esok selamat seperti mna yang dirancangkan , in shaa allah , amiin , risau jugak sebernya , sekarang ni musim hujan , banjir , risau kalau otw ke sana ada jlan tak bolih lalu ke or something like that , so berdoa banyak banyak agr esok semua nya selamat . 

beberapa hari lepas keluar dalam berita pasal tanah runtuh kat karak , haa, masa dengar berita masa tu , Ya Allah masa cuak kot , takot nanti nak lalu jalan mana laa nak pergi kl . akak aku selalu update kat whatsapp group , alhamdulillah sekarang dah boleh lalu , 

ok , mesti nanti sibuk , so tak selalu la update blog kan , in shaa allah kalau ada masa terluang tikah cuba on laptop dan update blog :)

btw doakan tikah sekeluarga supaya selamat pergi dan pulang :)

3 comments:

  1. Fi hifzillah atikah! Nnti kalau dah masuk kuis roger-2 lah? Hehehehe, mana tau boleh berjumpa? ><

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudah atikah, akak tahun lepas duk kat utagha masa banjir teruk tu bimbang jugak family kat pantai timur, lagi lagi runtuhan kat grik tahun lepas, nangis fikir nak balik macam mana hehe

    ReplyDelete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...