Wednesday, October 28, 2015

EDIT BLOG



kalau buka blog mesti kerja nya nk edit je . jeles tengok blogger yang lain . diorang punya blog semua lawa lawa . humm humm , tikah tak pandai sangat . kalau nak edit blog mesti tengok tutorial 


tengok sampai termenung pulak bila buat entry ni . sebab taktahu nak tulis apa , biasanya buka blog mesti godek godek tutorial . hehe . tgok dia punya html tu pening pulak haha .
ok lah dah penat da edit . time to ttup laptop and sleep . 


goodnght semua ,mimpi yang indah ,sebelum tidur basuh kaki baca doa dan tidur . jangan lupa bangun awal esok solat subuh . hehe 

jadikan hari esok lebih baik daripada hari sebelumnya 
tata .

3 comments:

  1. Psst, wanna know a secret?

    Every blogger learn from google. Haha.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...