Tuesday, February 4, 2014

HASIL KERJA


hasil tangan sendiri .

haish ..tak aku sangka ,, akhirnya dapat jugak saye hasilkan kraftangan sendiri ..walaupun tak cantik ou perfect sangat ,,tapi saye happy dan puas sangat ,kerana dapat hasilkannya ..dah lme menunggu saat tuk lakukan ..
akhirnya ..HOORREEYYY ..aku berjaya jugak .. hihi
BELUM CUBA ,BELUM TAHU ,
sekarang ni ..inilah hobi n benda yang saya lakukan setiap hari ..daripada tak buat apa kat umah ,,baik la isi masa tuk buat ni .. insyaAllah ..kalau dberi pluang ..hihi..nanti 
InsyaALLAH  nak belajr biar pandai2 n cantik2 nak bagi gift to my frenz ..hihi biar ada kenangan daripada saya ..walaupun tak seberapa .. tapi ia ada makna ..
harap saya takkan give up tuk lakukan .. chaiyook atikah ,, you must try n go .!!


No comments:

Post a Comment

GUNUNG DATOK,REMBAU,NOGORI

ASSALAMULAIKUM  SEMUA . dah lama ika tak update ika punya blog . banyak dah yang berubah . sekarang ni cepat je update papekan . baru ja...